αρχαια μεσσηνη
αρχαια μεσσηνη αρχαια μεσσηνη αρχαια μεσσηνη αρχαια μεσσηνη
αρχαια μεσσηνη
αρχαια μεσσηνη
 
Εφαρμογή ψηφιακής ξενάγησης
(μέσω κινητού)
ancient messene
ancient messene
ancient messene
 
Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη Αρχαία Μεσσήνη
αρχαια μεσσηνη
ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ - ΕΝΣΦΡΑΓΙΣΤΕΣ ΛΑΒΕΣ ΑΜΦΟΡΕΩΝ ΟΙΝΟΥ
Τσαμπίκα Γεωρ. Χατζηνικόλα, Η λατρεία και η απεικόνιση της θεάς Εκάτης στα Δωδεκάνησα, Αθήνα 2019, σελ. 431, ISBN 978-960-02-3518-0, € 20.
Στη μονογραφία αυτή η συγγραφέας περιγράφει, ταξινομεί εικονογραφικά, αναλύει στυλιστικά και χρονολογεί τριάντα τέσσερα Εκαταία από τη Ρόδο και την Κω όπου μαρτυρείται και ιερό της θεάς. Η λατρευτική εικόνα της Εκάτης στα Δωδεκάνησα δεν είναι εκείνη της σκοτεινής θεάς των τρίστρατων, των νυχτερινών περιπλανήσεων, των μαγικών τελετουργιών, των «άωρων και βιαιοθάνατων νεκρών», αλλά μιας θεάς που συμμετέχει στη διακυβέρνηση του ουρανού, της θάλασσας και της γης, ήπιας και μειλίχιας, βοηθού και συμπαραστάτη ταυτόχρονα των ανυπεράσπιστων θνητών στον καθημερινό τους αγώνα για επιβίωση.
  Στις τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ
Πίσω στις εκδόσεις  

elektronik sigara